Solbrun glød til din hud

Hvordan opnår du en strålende frisk hud? Den perfekte glød opnås med forberedelse og de helt rigtige produkter. Forever hjælper din hud til at opnå den smukkeste glød her til sommer.

Hudplejerutinen, der giver huden en fin glød til sommer

Peeling
Ved regelmæssigt at eksfoliere og skrubbe hudrester og snavs væk, får man en hud, der føles, og er, ren og frisk. Husk dog, at ansigtshuden er sart og tynd sammenlignet med resten af kroppen, så benyt en finkornet peeling. De udvalgte ingredienser i Forevers smoothing exfoliator er effektive, men samtidig skånsomme for den sarte ansigtshud. Anvendes 2-3 gange om ugen. 

KØB HER

Fugt
Fugt er vigtig for at bevare en frisk og ungdommelig hud. Tør hud bliver lettere rynket og slap. Vask ikke for ofte, det udtørrer huden. Hyaluronsyre kan binde meget vand, op til 1.000 gange sin egen vægt. Vores hydrating serum indeholder hele fire forskellige typer hyaluronsyre. En fugtbombe til huden. Brug den dagligt.

KØB HER

Solfaktor
Du har brug for højere solfaktor, end du måske tror. Allerede i det tidlige forår kan solen være stærk, så selv på en overskyet dag kan det være nødvendigt med solfaktor. Du vil jo gerne være brun, ikke rød. Fugtgivende Aloe Sunscreen beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Med en kombination af fysiske og kemiske solfiltre for den bedste beskyttelse.

KØP HER

Efterpleje
Hvis du alligevel skulle få lidt for meget sol, er hjælpen lige ved hånden. Aloe Vera Gelly er vores fineste Aloe vera i geléform, og den fungerer perfekt som efterpleje. Absorberes hurtigt af huden, beroliger og plejer og er fugtbevarende. Indeholder, foruden Aloe vera, fugtbevarende glycerin, beskyttende og beroligende allantoin samt antioxidanterne C- og D-vitamin.

KØP HER

Bonustip! Ansigtsmassage

Frisk din trætte og grå hud op med lidt skøn massage. Brug fingerspidserne, og massér ikke for hårdt. Det må på ingen måde gøre ondt. Massage øger blodcirkulationen og gør huden frisk og rosenrød.

Solcreme og solfaktor, sådan fungerer det

Skal jeg også bruge solfaktor, når det er overskyet? Hvad betyder SPF? Hvad er forskellen mellem UVA- og UVB-stråler? I Forevers solskole får du svarene og undgår at blive solskoldet til sommer.

FOREVERS SOLSKOLE