Købsinformation

Fortrydelsesret

Som konsument har du ifølge loven ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage fra det tidspunkt, du har modtaget den købte vare af en selvstændig forhandler. Du kan fortryde dit køb enten skriftligt eller mundtligt. Hvis den selvstændige forhandler af en eller anden grund ikke har kunnet levere alle dine produkter samtidigt, gælder fortrydelsesretten for hele ordren, helt indtil du har fået alle dine varer.

Du, som konsument, er ansvarlig for at returnere produkterne indenfor 14 dage fra det tidspunkt, du har meddelt din selvstændige forhandler, at du fortryder købet. Du skal returnere produkterne i samme stand, som du modtog dem i for at kunne benytte dig af fortrydelsesretten. Hvis du ikke er blevet informeret om noget andet ved købet, kan produkterne returneres med almindelig postforsendelse. Tilbagebetalingen for de varer du returnerer samt den eventuelle leveringsomkostning, du har betalt i forbindelse med at varerne blev leveret til dig, får du lige så snart, den selvstændige forhandler har modtaget din retur.

tilfredshedsgaranti

Vil du ikke benytte dig af din fortrydelsesret, men har testet produktet uden at være tilfreds, er du velkommen til i stedet for at benytte dig af vores 90 dages tilfredshedsgaranti.

Garantien indebærer, at du, hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan sende varen tilbage til forhandleren inden for 90 dage - ubrugt eller helt eller delvist brugt - sammen med din kvittering.

Kontakt din selvstændige forhandler, så fortæller han/hun, hvordan du skal gøre.

Reklamation

Ønsker du af en eller anden grund at reklamere over dine produkter, så det vigtigt, at du kontakter mig snarest og indenfor rimelig tid.

Betalingsmåde

Da vores forhandlere er selvstændige, er de selv ansvarlige for deres salg. Det indebærer, at de tilbyder forskellige betalingsformer. Den mest almindelige betalingsform er kontant ved levering eller via kontooverførsel.

Leveringsmåde

Afhængigt af hvilken forhandler du vælger at bestille fra, kan dine varer leveres til dig med hjælp af forskellige leveringsformer og med forskellige leveringstider. Bor du tæt på forhandleren, får du ofte varerne leveret personligt. Forhandler i Forever Scandinavia sælger produkter i Danmark, Norge, Sverige, Finland. For salg i andre lande henviser vi til foreverliving.com.