Forever Living Products

Forever er repræsenteret i næsten 160 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera.

Forever Living – om os

Det hele startede i 1978 med en Aloe vera-plante og en vision om selv at styre sin tid. Siden dengang har Forever Living Products udviklet sig til en af direktehandlens mest succesfulde virksomheder med forhandlere i flere end 160 lande verden over. Virksomheden er i dag verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Størstedelen af virksomhedens produkter er baseret på stabiliseret Aloe vera fra den subtropiske plante Aloe Barbadensis. Produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kontrolleres nøje for at kunne garantere den højeste kvalitet – hvilket har givet Forever Livings Aloe vera certifikatet IASC’s* Seal of Approval og gjort Forever Living Products til markedsleder i verden.

Forever Livings historie

Forever Living Products International Inc er en privatejet virksomhed, der blev grundlagt i 1978 af Rex Maughan i Tempe, Arizona, USA. Virksomhedens forretningsmodel er baseret på direkte salg via selvstændige forhandlere. Lige siden starten har Aloe vera-gelé dannet grundlaget for virksomhedens produktudvikling. I dag har virksomheden hovedkontor i Scottsdale, Arizona, og omsætningen var i 2014 på 2,6 mia. dollars. Gregg Maughan er i dag virksomhedens bestyrelsesformand (CEO), mens Aidan O’Hare er adm. dir. (President).

Forever Living i Skandinavien

Forever Living Products Scandinavia AB er i dag Skandinaviens største virksomhed med direkte salg inden for sundheds- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera. Virksomheden beskæftiger tusindvis af forhandlere i Sverige, Norge, Danmark og Finland. På det skandinaviske hovedkontor i Mölndal beskæftiges der omkring 60 medarbejdere.

Forever Living Products Scandinavia AB er medlem i Direkte Salgs Foreningen i Sverige (DSS), Norge (DF) og Danmark (DSF). Virksomheden har modtaget mange udmærkelser siden etableringen i 1998, blandt andet af Business Region Göteborg, og har kreditvurdering AAA for virksomhedens langvarige og stabile kreditværdighed og er blevet tildelt miljøpriser gennem flere år.

Alle ingredienser og brugen af dem i Forever Livings produkter er tilladt inden for EU og Skandinavien og er sikre for forbrugeren. Forever Living Products Scandinavia tilbyder en unik 90-dages tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at en kunde kan returnere et købt produkt til forhandleren inden for 90 dage og få pengene tilbage.

Garantien indebærer, at hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du sende varen tilbage til forhandleren inden for 90 dage – ubrugt eller helt eller delvist brugt – sammen med din kvittering. Du får pengene tilbage uden diskussion.