Maksimér din hudplejerutine til sommer

Sonya daily skincare system er en gelbaseret serie med fire skønne produkter, der tilfører huden fugt og glød. Supplér med fugtbomben hydrating serum, så har du en VIP-rutine, der giver huden glød hele sommeren.

Sonya daily skincare

Sonya daily skincare system har en gelbaseret formel, der gør, at produkterne føles lette og hurtigt absorberes af huden uden at fedte. Indeholder fire supergode kvalitetsprodukter, der samarbejder om at give din hud en fantastisk glød.

Må vi præsentere:

Indeholder naturligvis fugtbevarende og plejende Aloe vera. Her taler vi hudpleje, der virkelig batter.

Fordele: 
•  Behagelig, gelbaseret formel
•  Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke 
•  Ekstra god til ungdommelig hud og kombineret hud

KØB HER

 


hydrating serum

Gør vores fugtgivende hydrating serum til en del af din daglige hudplejerutine, så mangedobler du effekten af din normale fugtighedscreme. Indeholder hele fire forskellige typer hyaluronsyre, der samarbejder om både at fugte hudens overflade og bevare fugten indefra. 

Ingredienslisten indeholder desuden fedtsyrer fra kokosnød og sheasmør, der bevirker, at hydrating serum smelter helt ind i huden. Snebævresvamp binder fugt og hjælper med at bekæmpe ydre miljøpåvirkninger, og ekstrakt fra mimose og hvid te indeholder naturlige antioxidanter, der kan bekæmpe frie radikaler.

Hvis du ikke allerede har prøvet hydrating serum, så glæd dig: Det bliver sandsynligvis dit nye yndlingsprodukt i beautyboksen.

Fordele: 
•  Fire forskellige typer hyaluronsyre
•  Maksimerer effekten af din fugtighedscreme
•  Med naturlige antioxidanter

KØB HER

 


Sommerlig hudplejerutine

  1. Start med at rense huden med Sonya refreshing gel cleanser.
  2. Smør huden ind i hydrating serum
  3. Påfør Sonya illuminating gel for at udjævne hudtonen og give glød. 
  4. Afslut med den fugtgivende Sonya soothing gel moisturizer
  5. Sonya refining gel mask bruges 2-3 gange om ugen. Påfør den om aftenen, sov godt, og vågn op med fugtet og opfrisket hud. Men husk at vaske masken af, før du begiver dig ud på dagens eventyr.