Forevers guide til den perfekte julegave

Energibomben, Øjenåbneren og Eventyreren. Det er bare nogle af de fantastiske julegaveforslag, vi har udarbejdet, for at gøre årets julegaveindkøb nemmere for dig. Vi kommer også med tips til, hvem de måske passer til. Men du kender selvfølgelig dine nærmeste bedst, så du ved nok præcis, hvem du vil give mulighed for lidt selvforkæl-else til jul. 


KÆRESTEN
Hvordan viser man sin kæreste, hvor meget hun eller han egentlig betyder? Det er naturligvis forskelligt fra person til person, men det handler om at bruge både hjerte og hjerne, når den ultimative julegave skal findes. Vælg mellem ”Øjesten” og ”Soulmate”. 

”Øjesten”
Sonya daily skincare system – gelbaseret hudplejeserie med fire revolutionerende produkter, der fremmer hudens naturlige glød og ungdommelige spændstighed.  
+
Kan kombineres med – en spa-dag sammen med dig, eller måske lidt lækker chokolade og champagne.


”Soulmate”
smoothing exfoliator – en kombination af kemisk og fysisk eksfolierende ingredienser, der effektivt fjerner gamle hudceller og giver ansigtshuden nyt liv.     
+
hydrating serum – fire forskellige typer hyaluronsyre samarbejder om både at fugte hudens overflade og bevare fugten indefra. Denne lille, lækre sag løfter din daglige hudplejerutine til helt nye højder. 
+
Kan kombineres med – gavekort på en massage.

 


MOR
Mor har ofte en særlig plads i hjertet. Hun fortjener lidt lækker luksus. Vi har gaverne til at forkæle hende lidt ekstra med. Gaven ”Queen Bee” varmer helt sikkert hendes hjerte. 

”Queen Bee” 
infinite by Forever – peptider, kollagen, naturlige mineraler og planter med den nyeste videnskab opfrisker mors hud og bevarer den ungdommelige fornemmelse. Her er der fuld fokus på anti-aging – primært til tør og normal hud. Skøn cleanser, serum og fugtighedscreme suppleres her med et kosttilskud, der giver skønhed indefra.
+
Kan kombineres med – en ansigtsbehandling

  BEST FRIEND
Din BF støtter dig i medgang og modgang og står altid klar til at hjælpe. Hvad var livet værd uden venner? Vis din kærlighed med gaven ”Your Moment”.

”Your Moment” 
Aloe Liquid Soap – efter en lang dag med ærinder i byen er det skønt med et brusebad og at lade det cremede skum omslutte hele kroppen.
+
Aloe Body Lotion – en daglig lotion til både ham og hende, der får huden til at føles blød og silkeglat.
+
Aloe Ever-Shield – deostick med en mild duft, der bevarer friskheden hele dagen. 
+
Kan kombineres med – et dejligt, tykt håndklæde, eller en skøn morgenkåbe. 

 BEDSTEFAR
Bedstefar har også behov for lidt omsorg og omtanke til jul. ”Energibomben” hjælper ham til både at holde energien og humøret oppe.

”Energibomben” 
Forever Move – understøtter en aktiv hverdag, alt efter behov. Indeholder blandt andet de to moderne ingredienser: NEM®-æggeskalsmembran og BioCurc-gurkemejeekstrakt.
+
Aloe MSM Gel – MSM, eller methylsulfonylmethan, som det også hedder, er en organisk svovlforbindelse, der findes naturligt i kroppens celler. Her har vi anvendt den i en beroligende og styrkende massagegel.
+
Kan kombineres med – pigsåler til en sikker gåtur eller hørebøffer, så bedstefar kan høre noget hyggeligt eller tempofyldt musik, når han er ude at gå.
 BRORMAND
Er han gamer? Han tilbringer måske laaang tid foran computeren. Det er sjovt, men kan også være anstrengende for øjnene. Her ville ”Øjenåbneren” måske være et hit.

”Øjenåbneren” 
Forever iVision – med fuld fokus på øjne og syn. Med A-vitamin og zink, der begge bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Derudover indeholder Forever iVision Lutemax® 2020 en kombination af stofferne lutein og zeaxanthin. Lutein og zeaxanthin findes naturligt i øjets gule plet, den mest centrale del af nethinden.
+
awakening eyecream – også den tynde hud omkring øjnene kan have brug for ekstra pleje. Her afsløres det tydeligt, hvordan vi har det: Stress, søvnmangel, alder og miljø sætter let sine spor. Mænd har også brug for hudpleje, så lad brormand opdage dette fantastiske fugtbevarende og opstrammende produkt.
+
Kan kombineres med – Monopoly eller et andet brætspil – eller en spændende bog.

”Eventyreren” 
Hvis din bror er lidt af et udemenneske er ”Eventyreren” måske en bedre kombination.

Aloe Lips – vind, sol og kulde kan udtørre læberne, når man opholder sig udendørs.
+
Aloe Propolis Creme – også resten af kroppen kan have behov for en skøn, blødgørende creme, der plejer huden efter en lang dag udendørs. Er også velegnet til trætte fødder, der har gået og stået hele dagen.
+
Kan kombineres med – en lækker vandflaske til at tage med på turen.

 CHEFEN
Kender du en virkelig målbevidst person, der har masser af viljestyrke og aldrig giver op? Så er ”Fly High” den perfekte gave. 

”Fly high”
DX4 – giver balance og dybere velvære på kun fire dage. Positive effekter som mental styrke og følelsesmæssig intelligens kan føre til nye, store præstationer.
+
Kan kombineres med – en fin blok og kuglepen eller en bog om mindfulness.
 


BONUSTIP!
Husk også at forkæle dig selv i julen. For DU er noget helt særligt. Derfor har vi udviklet ”Selvforkælelse” specielt til dig.

”Selvforkælelse”
Forever Marine Collagen – vores måske mest eksklusive kosttilskud nogensinde. Arbejder indefra for at få dit friskeste jeg frem. Plejer hud, hår og negle. Indeholder blandt andet marinekollagen, coenzym Q10 og biotin.
+
Kan kombineres med – en face-roller, prikken over i’et til din egen hudpleje. 

 

Forever ønsker dig en glædelig jul!