Sommerens hudpleje – Forever Summer Kit

Vi har spækket et kit med hudplejeprodukter, ingen kan undvære til sommer. Fire produkter, fire nemme trin – så får du en dejlig, blød og solbrun hud.

1. Eksfoliering
Ved regelmæssigt at skrubbe hudrester og snavs væk, får man en hud, der føles, og er, ren og frisk. Det er en udbredt misforståelse, at man ikke skal eksfoliere om sommeren, fordi man risikerer at skrubbe den solbrune farve af. Det er ikke rigtigt. Når tør og træt hud fjernes fra overfladen, holder den solbrune farve længere. Brug Forever Aloe Scrub over hele kroppen 1-2 gange om ugen.

2. Solfaktor
Alle vil gerne være solbrændte, men ikke solskoldede. Solskoldning gør ondt, forårsager afskalning og er ikke godt for huden. Med Aloe Sunscreen får du en ekstra vandfast solcreme med SPF 30, der kombinerer fysiske og kemiske solfiltre for effektivt at beskytte dig mod både UVA- og UVB-stråler. Indeholder også hudplejende Aloe vera. 

3. Fugt
Da alle produkterne i Forever Summer Kit indeholder vores fineste Aloe vera, får du både hudpleje og fugt i alle trin af sommerens hudplejerutine. Indimellem kan det dog være skønt med hurtig tilførsel af fugt ved hjælp af et enkelt pumpetryk. Derfor har Aloe First også fået plads i kittet. Aloe vera, propolis og udvalgte urter køler, plejer og beroliger huden.

4. Køling
Hvis du alligevel får lidt for meget af det gode, står Aloe Vera Gelly klar til at køle og berolige huden. Vi bruger kun Aloe veraens indergelé, og produktet har opnået bedømmelsen Excellent i dermatologiske tests. Med dette fantastiske produkt i strandtasken er hjælpen altid lige ved
hånden, hvis huden bliver tør eller solskoldet,
eller hvis du får et kløende insektstik.  

 


 

Din hud påvirkes også af, hvad du spiser … Nyd alle sommerens lækkerier – friske grøntsager, saftige frugter og solmodne bær. Det er ikke bare lækkert, men samtidig et godt supplement til din hudpleje. Vidste du eksempelvis, at C-vitamin, der blandt andet findes i jordbær, bidrager til dannelsen af kollagen? Og at vandmelon holder væskebalancen i orden, så din hud får det godt.

… og drikker. Drik masser af vand, cirka to liter om dagen er den normale anbefaling. Det er med til at opretholde væskebalancen i kroppen og hjælper samtidig huden med at fjerne giftstoffer og affaldsprodukter, og du bliver den smukkeste udgave af dig selv. Et glas rent, koldt vand er fantastisk, men hvorfor ikke supplere dit væskeindtag med en lækker sommerdrik? Se vores tip her til en rigtig god drik!


Summer Delight
2 glas
½ dl Forever Aloe Vera Gel
3 dl tonic
1 tsk. saft af presset citron eller lime

Bland ingredienserne. Pynt med skiver af
citron eller lime og en fin sommerblomst,
f.eks. kornblomst eller morgenfrue.