Multi-masking – den nye måde at bruge ansigtsmasker på

En ansigtsmaske renser og fugter i dybden, frisker træt og vinterbleg hud op og bevarer ansigtets glød. Med multi-masking maksimeres resultatet ved hjælp af skræddersyet hudpleje.

Har du hørt om den nye trend fra Korea, multi-masking? Huden varierer i de forskellige områder af ansigtet, og behovet for hudpleje kan også variere over tid. Med multi-masking anvender man flere forskellige ansigtsmasker, der supplerer hinanden, så du simpelthen opnår en hudpleje, der er skræddersyet til dig. Når du har fået styr på det, kan du bruge flere forskellige masker samtidig i forskellige områder af ansigtet. Men for at komme godt i gang kan det være nemmere at holde sig til én maske ad gangen og variere efter, hvordan huden føles. 

Før du starter, bør du stille dig selv to spørgsmål:
1.    Hvilken hudtype har du? 
2.    Hvilke masker passer til dig?

Herefter er det bare at mærke efter, hvilken maske din hud har mest brug for lige nu. Du skal vide, at aftenen er det bedste tidspunkt til multi-masking. Hvis din hud reagerer på nogen af ingredienserne med rødme eller lignende, kan det være godt at lade huden hvile natten over.

Forevers ansigtsmasker

aloe bio-cellulose mask
Forevers mest luksuriøse ansigtsmaske er en sheet-maske fremstillet af biocellulose. Biocellulose er et organisk materiale, der er ekstremt fugtbevarende. Her har vi gennemvædet masken med vores fineste
Aloe vera.

Med aloe bio-cellulose mask får du en effektiv engangsmaske, der er let at bruge og har anti-aging-egenskaber. Tilfører masser af fugt og giver huden en helt ny glød. Foruden Aloe vera indeholder masken fugtbevarende natriumhyaluronat og beskyttende glycerin, samt flere opstrammende, plejende og styrkende ingredienser, der beskytter huden.

Forkæl dig selv med 20 minutters afslapning, der er med til at forbedre udseendet af din hud og bringer en strålende, genfugtet hud frem.

Sonya refining gel mask
Her taler vi skønhedssøvn, der virkelig batter. Påfør den svalende gel om aftenen, og lad de udvalgte botaniske ingredienser, som blødgørende gulerodsfrøolie, styrkende basilikumolie og beroligende olie fra den indiske urt davana, virke natten over. Indeholder også vores egen hudplejende, blødgørende og fugtbevarende Aloe vera. For opstrammende effekt har vi tilsat hudplejende æble og rødkløver, og lakridsrod har en udglattende og lysnende effekt, der giver en sund glød.
Vågn op med en klarere hud og et friskere udseende.

Denne maske er især velegnet til kombineret hud, der nogle gange kan opleves tør, nogle gange fedtet og nogle gange hverken eller. 

Mask Powder
Denne maske ikke bare plejer huden, den eksfolierer også. Den hjælper med at fjerne døde hudceller og urenheder og har samtidig en beroligende effekt på huden. Hver dag danner huden nye celler, mens den samtidig afstøder millioner af døde celler. Denne proces bliver langsommere og langsommere, jo ældre vi bliver, og det kan resultere i en hud, der er tør, grå og mat på overfladen. 

Med Mask Powder på hylden i badeværelset er hjælpen altid nær. Mask Powder består, som navnet siger, af et pulver. Når pulveret blandes med aloe activator, får du samtidig en god portion af vores egen hudplejende, blødgørende og fugtbevarende Aloe vera. 

Gør som følger:
Forbered altid huden med en afrensning. Brug en opfriskende og rengørende cleanser, eksempelvis Sonya refreshing gel cleanser eller infinite by Forever hydrating cleanser. En peeling hjælper med at fjerne døde hudceller og giver ny glød. Forevers smoothing exfoliator er et godt valg. For at genoprette hudens pH-værdi og forberede den til fugttilførsel kan du eksempelvis bruge balancing toner

Nu er det tid til at lade masken udføre sin opgave. Vælg den maske, din hud trænger til i dag, og påfør den i henhold til instruktionerne på pakningen. Oplev, hvordan huden bliver fugtet, blødgjort og genvinder sin glød!

Forkæl dig selv med en ansigtsmaske mindst én gang om ugen. Og husk nu også at tilføre fugt bagefter. Forever har fugtighedscremer til ethvert behov. Sonya soothing gel moisturizer er en beroligende fugtighedscreme i geléform. Moden hud foretrækker måske infinite by Forever restoring crème.