C9 og F15 – tag med på en vægt- og sundhedsrejse

Lad 2022 blive sundhedens og velværets år. Kickstart året med en rigtig velgørende udfordring. C9 og F15 viser vejen mod nye mål.

Man kan naturligvis ændre vaner og påbegynde rejsen mod en sundere livsstil når som helst. Men der er noget symbolsk i at lade det nye år være startskuddet for ens nye jeg. Det skal du selvfølgelig udnytte, så hop med på C9 og F15 i januar. Med disse kost- og træningsprogrammer er du hurtigt på vej mod dine nye mål, og du får hjælp til at skabe nye, sundere vaner, der varer ved, også efter at programmerne er gennemført.

Gør det sammen

Alting er sjovere, når man gør det sammen. Slå jer sammen, så du og en eller flere af dine venner kommer i form på en sjov måde. Start samme dag, og motivér hinanden på de sociale medier, træn sammen, digitalt eller irl, og del yndlingsopskrifter og tips. Der er ekstra meget styrke i at være flere. Der kommer helt sikkert nogle dage, der føles ekstra hårde, men så har en anden i gruppen måske en rigtig god dag og kan opmuntre dig og hjælpe dig til at stå fast. Og omvendt kan du hjælpe andre, når du er på toppen.

 

Træningsvideoer

Lad vores professionelle instruktører guide dig gennem træningen.
Her kan du se de digitale træningsvideoer >
Og lidt ekstra inspiration >


Pakkens indhold

Både C9 og F15 indeholder de samme kosttilskud. Det, der adskiller dem, er kost- og træningsprogrammerne. Det er komplette løsninger, der sammen hjælper dig til at komme godt i gang og til at skabe nye vaner, der varer ved. Du får adgang til en masse gode
og sunde opskrifter, træningsvideoer på forskellige niveauer og en masse andet.

Kosttilskud: 

Aloe Vera Gel –  Aloe vera-drik, der består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet. Med C-vitamin, der modvirker træthed og bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress.

Forever Ultra – Udskift 1-2 måltider om dagen med denne shake for at tabe dig eller holde vægten. Eller tag den som et mellemmåltid, når du har lyst til noget lækkert. Indeholder førsteklasses sojaprotein samt vigtige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier.

Forever Therm – Indeholder C-, B2-, B6- og B12-vitamin samt pantothensyre, der alle bidrager til et normalt energistofskifte og til at modvirke træthed og udmattelse.

Forever Fiber – Kostfibre er en vigtig del af at spise sundt. Med Forever Fiber får du fibre i din kost uden at tilføre unødige kalorier.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er C9?
C9 er programmet, der på ni dage hjælper dig til at kickstarte din rejse mod et sundere jeg. Her tager du det første skridt mod at etablere livslange vaner, der vil hjælpe dig til
at opnå varig vægtkontrol. Produkter, målebånd og brochure medfølger.

Hvad er F15?
F15 er et træningsprogram i tre niveauer, opdelt i to trin på 15 dage hver. Du vælger mellem Beginner, Intermediate og Advanced, afhængigt af hvordan din aktive livsstil
ser ud. Produkter, shaker og brochure medfølger.

Hvilken slags træning indeholder programmerne?
Træningen varierer mellem styrketræning og konditionstræning samt opvarmnings-
og nedvarmningsøvelser, i varierende styrke.

Skal jeg træne hver dag?
Nej, det er vigtigt, at du hviler efter hver træning, så kroppen kan restituere.


Få bugt med sukkertrangen

Her kommer nogle tips til, hvordan du kan modstå sukkertrangen og holde fast i dine nye rutiner:

Drik mere vand. Det dæmper sultfornemmelsen. Desuden har din krop behov for cirka to liter vand om dagen.

Planlæg i forvejen. Hvis du ved, at du plejer at blive sulten på et bestemt tidspunkt af dagen, så planlæg dine måltider efter det.  

Bevidsthed og mådehold. Helt at forbyde sig selv at spise det, man har lyst til, kan have en negativ effekt på et sundt forhold til mad. Hvis du får lyst til noget usundt, kan du i stedet spise en lille portion af det, sammen med et sundt måltid, én gang om ugen. At give efter for trangen med måde hjælper dig til at holde dig til kostplanen, at føle dig tilfreds og at holde motivationen oppe.


Sund mad til hele dagen

Sund mad behøver ikke være kedelig. Her er nogle tips til sund mad til hele dagen.
Få mere inspiration til sund kost i folderen, der følger med F15.

Middag

  • 110-150 g mager oksefars*
  • 2 majstortillabrød
  • 2 spsk. ost
  • 1 tsk. rapsolie
  • 1 lille zucchini
  • ½ tsk. løgpulver
  • ½ spsk. chilipulver
  • 1 knsp. kommen

Forvarm ovnen til 220 grader. Riv zucchinien, og pres væsken fra med køkkenrulle. Varm rapsolie i en gryde ved middelhøj varme. Tilsæt zucchini, oksefars, løgpulver, chilipulver og kommen. Rør rundt, og steg, til oksefarsen er gennemstegt. Spray tortillabrødene med olie, og læg dem på en bageplade. Del farsblandingen ud på tortillabrødene. Drys med ost, og rul brødene sammen. Bages i ovnen i 14 minutter.

* Brug en mindre mængde for at opnå et lavere kalorieindtag (afhængigt af alder, køn, træningsniveau m.v.).