FAQ

Vi har samlet en række spørgsmål og svar, som vi håber kan hjælpe dig på vej.

Hvad er F15?

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne F15 Beginner 1 & 2F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan nemt vælge kun at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.

 

Når du køber en F15-pakke får du en fuldspækket 48 siders brochure med al information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. Vil du derefter fortsætte med programmet til niveau 2, så skal du kun supplere med to Forever Gel Original (købes separat) og kan så fortsætte yderligere 15 dage på niveau 2.

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld. Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig på vej i en sundere retning.

 

Hvordan vælger jeg mellem niveauerne?

 

 

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne F15 Beginner 1 & 2F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan vælge at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.

Vælg Beginner hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er ikke begyndt eller er lige begyndt med din træning
 • Du vil blive guidet i, hvordan du skal tænke angående kost og træning for at skabe permanente livsstilsændringer.
 • Du vil tydeligt kunne måle og følge op på dine resultater

Vælg Intermediate hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er regelmæssig aktiv, men vil tage din træning til det næste niveau.
 • Du vil få hjælp med at strukturere din kost, træning samt dine kropsmål og vægt for at nå dine mål
 • Du vil få en komplet guide til, hvordan din aktive livsstil kan få positivt permanente resultater.

Vælg Advanced hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er højtpræsterende i din træning.
 • Du leder efter nye og hårde udfordringer
 • Du vil få en dybere kundskab i hvordan kost, træning og helse hænger sammen og påvirker dine resultater

 

Skal jeg forberede mig inden jeg går i gang?

Det er godt, hvis du har set træningsvideoerne, som hører til programmet, så du får en opfattelse af oplægget. Tøm gerne dit spisekammer for usunde fristelser, som f.eks. slik, kager, chip og sodavand, inden du går i gang. Læs programmet igennem og lav en nøje planlagt indkøbsliste med de råvarer, du får brug for til din sunde kost.  

Træner man hver dag i løbet af programmerne?

Nej, det er vigtigt, at du hviler mellem passene, så din krop får mulighed for at restituere. Der findes anbefalede hviledage angivet i træningsskemaet i hvert programs brochure.

Skal jeg spise anderledes de dage, jeg hviler?

Vi anbefaler, at du følger kostanbefalingerne alle dage i løbet af programmet selv de dage, hvor du hviler. 

Kan jag spise ud fra egne opskrifter?

Ja. Vores opskrifter er kun forslag, så du kan få inspiration og forstå principperne. Programmerne indeholder kalorieberegnede opskrifter, og laver du dine egne opskrifter, kan du bruge dine egne kalorieberegningsværktøjer og tilpasse kosten efter det. 

Hvad indeholder F15-pakken?

 

 

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne F15 Beginner 1 & 2F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage.

Når du køber en F15-pakke får du en fuldspækket 48 siders brochure med al den information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. Vil du derefter fortsætte med programmet til niveau 2, så skal du kun supplere med to Forever Gel Original (købes separat) og kan så fortsætte yderligere 15 dage på niveau 2.

Produkterne som indgår i F15-pakken:

 • 2 x FOREVER GEL ORIGINAL®
 • 1 x FOREVER FIBER™
 • 1 x FOREVER THERM™
 • 1 x FOREVER ULTRA™

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld. Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig på vej i en sundere retning.

 

Hvor længe rækker produkterne i F15?

Produkterne i F15 er tilpassede til at række til niveau 1 i 15 dage. For at fuldføre yderligere 15 dage i niveau 2, supplerer du nemt med to dunke Forever Gel Original (sælges separat), mens øvrige produkter rækker til 30 dage, forudsat at du følger den anbefalede dosis. Ønsker du andre produkter for at forenkle din aktive livsstil, har Forever flere passende produkter. Kontakt din forhandler eller besøg vores hjemmeside for at få mere information.

Kan man bruge F15 hvis man tager medicin eller er i lægebehandling?

Hvis du tager medicin eller er i lægebehandling, bør du altid spørge din læge til råds, inden du begynder med nye kosttilskud og træningsprogrammer.

Kan man bruge F15 når man er gravid/ammer?

Hvis du er gravid eller ammer, bør du altid spørge din læge eller sundhedsplejerske til råds, inden du begynder med nye kosttilskud og træningsprogrammer.

Kan man lave F15 hvis man er under 18 år?

F15-programmet og de produkter der indgår, er udviklet og skabt til voksne.

Hvor ofte kan man lave programmet?

Du vælger selv, hvor ofte du vil lave programmet. Rent teknisk kan du lave det, så ofte du vil, ud fra dine forudsætninger. Du kan vælge forskellige dele af programmet, hvis du vil fortsætte, så som kost og træning, når du har lært, hvad du skal gøre. Hvis du har klaret Beginner, kan du fortsætte med Intermediate og fra Intermediate gå videre til Advanced, hvis du vil udfordre dig selv yderligere. Du kan begynde, hvor du vil i niveauerne, så længe du føler, at det matcher din aktive livsstil.  

Hvordan er F15 tilpasset til Vital5 og C9?

C9, Vital 5 og F15 supplerer hinanden og er forskellige pakker, som indgår i det samme koncept F.I.T. Vital5 er en smart basispakke, som gør vejen til velvære i hverdagen nemmere. C9 hjælper dig på kort tid med at komme i gang med nye og bedre vaner og kan også ses som en kickstart efter en længere pause. F15 er til for at give dig en langsigtet eller permanent livsstilsændring. I F15 gennemfører du træningsprogrammer på forskellige niveauer ud fra dine forudsætninger.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvad produkterne indeholder?

Vi anbefaler, at du altid kigger på varedeklarationen på emballagen. Indholdet kan ændres og derfor  skal man altid holde sig opdateret med den seneste version. Du kan også se information om produkterne på hjemmesiden eller spørge din forhandler.

Hvor meget og hvor hurtigt går man ned i vægt?

Hvor meget og hvor hurtigt du går ned i vægt er individuelt og afhænger meget af dine forudsætninger (alder, vægt, kropstype, grad af fysisk aktivitet etc.). En varig vægtkontrol indebærer et sundt og langsigtet engagement. 

Får man pengene tilbage, hvis man ikke er tilfreds med programmet?

Som med alle vores andre produkter har du som kunde 90 dages kundetilfredshedsgaranti. Det indebærer, at du får pengene tilbage indenfor 90 dage fra købstilfældet, hvis du ikke er tilfreds.  

Kan man spise hvad som helst, når man laver programmet?

Vores opskrifter er kun forslag, så du kan få inspiration og forstå principperne. Programmerne indeholder kalorieberegnede opskrifter, og laver du dine egne opskrifter, kan du bruge dine egne kalorieberegningsværktøjer og tilpasse kosten efter det. Vi anbefaler, at man følger anbefalingerne og tipsene i programmet for at få det bedste resultat. 

Har man brug for at købe andre produkter eller levnedsmidler, når man laver programmet?

Du har brug for supplere med mad ifølge dit kostskema. Du har ikke brug for redskaber i Beginner, men i Intermediate og Advanced har du brug for redskaber til øvelserne: træningsbånd, stol, håndvægte og stepbræt. Til Advanced har du desuden brug for en kettlebell og en balancebold. Det er desuden en fordel at have en badevægt og et målebånd derhjemme. 

Hvilken slags træning indeholder programmerne?

 

Træningspassene varierer mellem styrketræning og kondition samt opvarmnings- og nedvarmningspas, i varierende grad. Du vælger det program, som passer bedst til din aktive livsstil. Kontakt din forhandler eller tjek programmernes træningsvideoer for at få mere information.