Forever Living Products Scandinavia AB

Om Forever

Globalt
Grundlægger: Rex Maughan
Grundlagt i USA: 1978
Repræsenteret i: 150 lande

Skandinavien
Etableret: 1998
Antal ansatte: Ca. 50
Repræsenteret i: Sverige, Danmark, Norge, Finland

 

Forever er repræsenteret i over 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Virksomheden blev grundlagt for godt 30 år siden af den amerikanske ildsjæl Rex Maughan og kom til Skandinavien 20 år senere. Alle produkter bygger på Aloe vera fra egne plantager. Ved selv at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi kontrollere og garantere den bedste kvalitet. Det ligger i tiden at tage ansvar for sin egen sundhed, og stadig flere mennesker interesserer sig for naturlige produkter. Også metoden med direkte salg bliver mere og mere populær over hele verden, og det beviser, at forretningsmetoden er den rigtige. Forevers produkter kan ikke købes i butikkerne, men sælges udelukkende via selvstændige forhandlere. Vi er i dag Skandinaviens største virksomhed med direkte salg af sundheds- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera. Forever er medlem af Direkte Salgs Foreningen i Sverige.
Villa Korndal

Forevers skandinaviske kontor har siden 2006 været Villa Korndal i Mölndal, umiddelbart syd for Gøteborg. Det er en flot villa, der blev bygget i 1870 til entreprenøren David Otto Francke, der havde stor succes og gjorde Korndals papirbrug til det største i Sverige. Bygningen overgik senere i familien Wallenbergs eje, hvorefter den fungerede som direktørbolig for virksomheden Papyrus. I daglig tale kalder vi villaen for ”Slottet”, og den lever bestemt op til sit navn. Villaen har blandt andet en smuk repræsentationsdel, hvor det udsøgte inventar, de overdådige krystallysekroner og de mesterlige vægmalerier er bevaret. Vores smukke park tager gartnerne sig af, og det er her, den populære, årlige sommerfest for forhandlerne afholdes.

 

Lager

Siden 2015 har vores lager ligget i Holland hos Forever Direct. Herfra sendes vores produkter til hele Sverige, Finland, Norge og Danmark – ja, faktisk også helt til Grønland og Svalbard.

 

Kvalitet, miljø og ansvar

I vores virksomhed bestræber vi os på at værne om miljøet og begrænse miljøpåvirkningen mest muligt. Derfor dyrkes al vores Aloe vera økologisk og med vekselbrug for ikke at udpine jorden. Vi stræber efter, at alle Forevers medarbejdere skal have det godt, og efter at give vores forhandlere og slutkunder adgang til produkter af højeste kvalitet.

Vi er meget stolte over, at Forever Living Products er en af de få virksomheder i USA, der både er kvalitets- og miljøcertificeret efter de internationale standarder ISO 9001 og 14001 samt OHSAS 18001, der omhandler medarbejdernes sundhed og sikkerhed.

For at give en del af Forever-ånden tilbage til samfundet samarbejder vi aktivt med forskellige hjælpeorganisationer og bidrager også til humanitære projekter via Forever Giving. Læs mere på www.forever-giving.org

 

Ledelsen

Forevers markedsføring og salg udføres af eksterne, selvstændige forhandlere. Foruden en intern, operativ ledelse har man også en ekstern, rådgivende ledergruppe.

Office Managers

Fredric Alerstam – Country Manager

Magdalena Pires Nielsen – Marketing Manager

Anika Pozo Hammar – Support Manager

Åsa Nyvall – Brand & Communication Manager

Christina Falke Frey – Director of Operations

Henrik Elm – IT Manager

Zandra Jagestrand – HR Manager

Tony Jalker – Property Manager

 

Members of the Board

Rex Maughan – Chief Executive Officer

Gregg E. Maughan – President

Aidan G. O’Hare – Vice President

Magdalena Pires Nielsen – Marketing Manager

 

Deputy Board Member

Bob Parker – Country Manager