Forever Living Products Scandinavia AB

Historie

Forever Living Products blev grundlagt af Rex Maughan i Arizona, USA i 1978. Han havde tidligere defineret to ting, der skulle øge hans livskvalitet; bedre sundhed og økonomisk frihed. Han ville også give alle andre, der bekymrede sig om deres egen sundhed, et nyt og kvalitativt alternativ. Efter at have prøvet sig frem med forskellige metoder inviterede Rex familie og venner til den første præsentation af Forever Living Products. Han fortalte om, hvordan han – og hvem som helst – skulle kunne forbedre sin livskvalitet.

Idéen var både enkel og genial. Den gik ud på at tilbyde mennesker produkter af en høj kvalitet, men i stedet for at bruge formuer på traditionelle tv- og avisreklamer skulle det foregå via personlige møder. Reklamepengene skulle i stedet fordeles blandt dem, der ville hjælpe andre til at sælge produkterne.

Konceptet viste sig at være fantastisk, og Rex Maughan nåede sine mål med bravur. Mere end 30 år senere er interessen for sundhed og trivsel en af de stærkeste trends i vores samfund, hvilket gør hans idéer mere aktuelle end nogensinde før. I dag ejer Rex Maughan stadig Arizonas nu største private virksomhed, og han er dybt engageret, både personligt og økonomisk, i en lang række velgørenhedsprojekter, blandt andet Forever Giving, der arbejder for, at verdens udsatte børn skal kunne få en bedre livssituation.

Rundt omkring i verden fortsætter flere millioner forhandlere med at arbejde efter Rex’ model – mange af dem med fantastiske resultater. Lige nu er Forever repræsenteret i over 150 lande i alle verdensdele, og antallet af lande og forhandlere vokser hele tiden.

I Skandinavien har Forever eksisteret siden 1998. Hovedkontoret ligger i Mölndal, hvor ca. 60 ansatte arbejder med blandt andet rådgivning, økonomi, produkthåndtering og kommunikation for forhandlerne. Der er filialer i Norge, Danmark og Finland, og produkterne bliver distribueret til forhandlere fra lageret i Holland.
 

Forever er medlem af Direkte Salgs Foreningen i Sverige, Norge og Danmark.