collagen complex

 

Vi ved alle, at skønhed ikke kun handler om det ydre. Forevers moderne kosttilskud med kollagen, ceramider, melon, C-vitamin og biotin hjælper dig til at fokusere på en sund hud fra flere aspekter. collagen complex fokuserer nemlig på huden – indefra og ud.

 

Kollagen er et af de proteiner, der opbygger vores hud. Kollagenproduktionen reduceres, efterhånden som vi bliver ældre. Det betyder, at hudens stabilitet reduceres, og rynker og fine linjer opstår. Hydrolyseret marinekollagen er en moderne ingrediens i collagen complex.

 

Dette kosttilskud indeholder også saftkoncentrat fra den populære cantaloupmelon, der udelukkende dyrkes i Frankrig. Den indeholder C-vitamin, der hjælper til både at reducere træthed og udmattelse samt bidrager til normal kollagendannelse, der fremmer hudens normale funktion.

 

Hvedeekstrakt, ceramider og biotin er andre ingredienser i dette innovative kosttilskud.

 •   Collagen complex, anbefalet daglig dosis

  2 tabletter, om morgenen

 •   Ingredienser

  Hydrolyseret maritimt kollagen (fisk), calcium-L-askorbat (vitamin C), hvedeekstrakt med ceramider (Triticum vulgare), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), melonjuicepulver [hærdet palmeolie, frysetørret melonjuicekoncentrat (Cucumis melo)], antioxidant (dicalciumfosfat), biotin (vitamin B7).


  Allergener: se fed skrift.

  Næringsindhold pr. anbefalet daglig dosis (2 tabletter):

  C-Vitamin: 90 mg, (112 % RI*)

  Biotin: 30 μg, (60 % RI*)

  Hydrolyseret maritimt kollagen: 750 mg

  Hvedeekstrakt (Triticum vulgare) med ceramider: 30 mg

  Melonjuicekoncentrat (Cucumis melo): 1,6 mg

   

  *Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ /2000 kcal).

   

  Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

  Produceret i USA. Kollagenet kommer fra Frankrig. Opbevares tørt og ikke for varmt.