Fantastiske Forever-favoritter

Har du prøvet vores populære klassikere? Kundernes absolutte favoritter, hvis egenskaber værdsættes i flere og flere hjem, og hvor efterspørgslen altid er i top. Fællesnævneren? Back to basics.

Forever arbejder løbende på at udvikle nye kosttilskud, cremer, serummer og andre nye, skønne produkter til sortimentet. Vi gennemfører desuden opdateringer og forbedringer af eksisterende produkter for hele tiden at være på forkant med forskning og udvikling. Og så har vi nogle meget populære produkter, der holder hele vejen. Forever har en række favoritter, der stort set har bevaret den samme formel i årtier. Det er intet mindre end et fantastisk koncept. Tillad os at præsentere et udvalg af vores tidløse klassikere: Du kan naturligvis se flere produkter i vores webshop.

 Forever Aloe Vera Gel 
Det er uden tvivl vores flagskibsprodukt. Vores fantastiske drik fås i hele fire forskellige smagsvarianter: den originale Forever Aloe Vera Gel med det højeste indhold af Aloe vera, Forever Aloe Berry Nectar med en syrlig bærsmag, Forever Aloe Peaches med en sød smag af fersken og Forever Aloe Mango med en tropisk mangosmag.

Tag en slurk om dagen. For at gøre det nemmere at huske er det en god idé at tage sine kosttilskud, herunder Forever Aloe Vera Gel, på samme tidspunkt hver dag. På den måde bliver det en naturlig del af hverdagen. Du kan naturligvis også blande din Aloe vera-drik i en smoothie, dressing eller sorbet-is ... ja, du kan sikkert komme på mange andre lækre måder at få din daglige Forever Aloe Vera Gel på. 

Fordele: 

  • Op til 99,7 % af den fineste inderfilet af håndhøstet Aloe vera
  • Indeholder C-vitamin 
  • Den høje kvalitet garanteres af det faktum, at vi er certificeret af The International Aloe Science Council (IASC)

KØB HER

 

Aloe Vera Gelly 
Aloe Vera Gelly er vores Aloe vera – på tube. Aloe Vera Gelly giver dig uendeligt mange anvendelsesområder for at udforske. Smøres eksempelvis på ru og tør hud og gør den glat igen. Absorberes hurtigt af huden og er fugtighedsbevarende, beroligende og plejende. Dæmper desuden kløen ved insektstik og køler huden ved lidt for meget sol. Kan også anvendes efter barbering, når huden er lidt ekstra sart. Da Aloe Vera Gelly hverken indeholder fedt eller parfume, er den også velegnet som øjencreme til den sarte hud omkring øjnene.  

Sørg altid for at have en Aloe Vera Gelly i tasken, så du er klar til alle sommerens eventyr. Hav gerne også en tube i køleskabet – det køler så dejligt på smertende hud.  

Fordele: 

  • Stabiliseret Aloe vera i geléform til hudpleje
  • Fugtgivende 
  • Beroligende og fugtbevarende

KØB HER

 

Forever Aloe Lips 
Også dette lille lækre produkt har mange anvendelsesmuligheder. Foruden altså at gøre dine læber bløde og glatte og beskytte dem mod vejr og vind. Forever Aloe Lips gør desuden underværker for flossede neglebånd og tørre albuer. Du kan også give dine hæle en skøn behandling, før du går i seng! Fungerer derudover som førstehjælp ved kløende insektstik. 

Da Forever Aloe Lips ikke indeholder vand, fungerer den også godt, når der er koldt. Hudplejende Aloe vera, blødgørende jojobaolie og bivoks samarbejder for at give dig maksimal effekt. Nem altid at have med i lommen eller tasken.  

Fordele: 

  • Beskytter mod vind og vejr
  • Ikke tilsat vand 
  • Blødgørende og plejende

KØB HER