Bliv forhandler

Er du interesseret i en ny karriere? Eller vil du bare gerne tjene lidt ekstra på dine helt egne betingelser? Så læs videre her. 

Tænk dig at kunne arbejde hvor, hvornår og hvor meget du vil. Det lyder da skønt. Som forhandler af Forever er du din egen chef og bestemmer selv over dit arbejdsliv. Vi tilbyder to indtjeningsmuligheder, salg og rekruttering, og du vælger selv, hvilken du ønsker at fokusere mest på.  

Om Forever

Forever er en privatejet virksomhed, der blev grundlagt i USA i 1978. I dag er vi verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera-produkter, med kontorer i over 160 lande. At starte en Forever-virksomhed er forbundet med små omkostninger, få risici og kort opstartstid – du er i gang, så snart du har registreret dig og afgivet din første ordre. Vores vision er at tilbyde alle muligheden for et rigere liv. Med det mener vi:

  • Produkter inden for sundhed og velvære
  • Forretningsmulighed, hvor du har frihed til selv at bestemme, hvornår, hvor og hvor meget du vil arbejde
  • Personlig udvikling, der kommer af at være selvstændig med mulighed for at inspirere og lede andre forhandlere

Forretningsmodellen

Forevers forretningsmodel hedder Network Marketing. Det er en form for direkte salg, hvor man som selvstændig forhandler desuden kan opbygge en salgsorganisation og coache sit team til succes. Modellen bygger på anbefalinger, hvor du fortæller om de produkter, du selv bruger og elsker, til dine venner og bekendte. De penge, der normalt går til mellemhandlere og reklamer, udbetales i stedet til dig som tak for, at du anbefaler produkterne videre og hjælper virksomheden til at vokse. Alle kan få succes med Network Marketing, uafhængigt af baggrund og uddannelse. Resultatet står altid i direkte relation til den tid, det engagement og det arbejde, du lægger i.  

Fordele

Selvstændig, men aldrig alene. 
Foruden at vi på kontoret støtter dig, får du coaching fra din sponsor (den person, der rekrutterede dig). Du kan trygt stole på, at hjælpen altid er lige ved hånden.

Frihed. 
Du bestemmer selv, hvornår, hvor, hvor meget og med hvem, du vil arbejde.

På dine betingelser.
Du bestemmer selv, hvordan du vil udvikle dig, og hvilke mål du vil opnå.

Support og værktøjer. 
Du har fri adgang til markedsføringsmateriale af forskellig art, eksempelvis egen hjemmeside, kampagner og andre inspirerende og salgshjælpemidler.  

Kom i gang allerede i dag

Den nemmeste metode til at starte som forhandler er at købe en af vores to startbokse, der indeholder vores mest populære produkter. Så bliver du Assistant Supervisor, hvilket betyder, at du får 30 % rabat på vores produkter og desuden må sælge dem videre med fortjeneste.

Lyder det som noget for dig? Kontakt den forhandler, du selv køber Forever-produkter hos. Hvis du ikke allerede har en forhandler, du køber produkter hos, kan du finde
én
her >