Hårfint med Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner

Shampoo og balsam, der plejer og styrker hele vejen fra hovedbund til hårspidser – Aloe-Jojoba Shampoo og Conditioner er hårprodukter, der gør håret blødere, mere glansfuldt og fyldigere uden at tynge.

Er du træt af kruset hår, der er umuligt at sætte? Så fortvivl ikke, hjælpen er nær. Forevers Aloe-Jojoba Shampoo og Conditioner plejer både hår og hovedbund på en nænsom og effektiv måde.

Uden sulfater
Aloe-Jojoba Shampoo og Conditioner er uden sulfater. Sulfater er ganske vist ikke farlige, men de udtørrer håret. Når du plejer dit hår og din hovedbund med produkter uden sulfater, opnår du følgende fordele:

Bevarer fugten
Sulfater kan ikke kende forskel på de naturlige olier, der er nødvendige for håret, og de fedtstoffer, du ønsker at vaske ud. Sulfaterne fjerner alle fedtstoffer, og det tørrer håret ud, så det bliver skørt og let knækker.

Bevarer farven
Hvis du har farvet hår, kan shampoo og balsam uden sulfater desuden bidrage til at bevare farven og undgå misfarvning. 

Fugter hovedbunden
Din hovedbund bliver glad for, at du ikke bruger produkter med sulfater, da tør hovedbund kan medføre irritation og kløe.

Der er altså mange gode grunde til at undgå sulfater og i stedet bruge Aloe-Jojoba Shampoo og Conditioner.

Aloe-Jojoba Shampoo – du får:

  • en shampoo til alle hårtyper, der desuden plejer hovedbunden
  • plejende Aloe vera og jojoba
  • et rigt skum, der hjælper til at skylle urenheder ud 
  • et friskt hår, der er nemt at rede ud

Aloe-Jojoba Conditioner – du får:

  • en balsam til alle hårtyper, der desuden plejer hovedbunden
  • Aloe vera og jojoba
  • tre forskellige fugtbevarende olier 
  • et produkt uden sulfater

Pssst! … Hvis du ønsker at styrke håret indefra, kan du supplere din hårpleje med vores eksklusive kosttilskud Forever Marine Collagen. Her får du et boost af kollagen, vitaminer, mineralet zink og coenzym Q10 med fuld fokus på at pleje både hud, hår og negle indefra for at bringe dit friskeste jeg frem.