Forever Living Products Scandinavia AB
Avanceret, målrettet

hudpleje med et

kraftfuldt indhold. 

Vi stræber alle efter, at huden skal se sund og frisk ud og have en ungdommelig glød. Omstændighederne er forskellige, men noget, vi alle har tilfælles, er, at huden behøver og fortjener ingredienser, der virkelig plejer, fugter og blødgør. Ingredienser der er valgt med omhu og stor viden om deres egenskaber. Vi har alle brug for en hudplejerutine, der alene fokuserer på en sund hud.

Derfor har Forevers eksperter anvendt peptider, collagen, naturlige mineraler, planter og den seneste videnskab inden for hudpleje, der både supplerer Aloe vera og forstærker dens fugtgivende og hudplejende egenskaber. Vores seneste hudplejeprodukter forbedrer hudens glathed og struktur og giver dig fornemmelsen af en strålende, fugtet hud, der både føles og opleves yngre. Lad disse produkter supplere infinite by Forever™ eller de andre yndlingsprodukter i din daglige hudplejerutine. 
De nye produkter i vores avancerede hudplejeserie er:557 protecting day lotion SPF 20

Dagcreme med solfaktor 20, der fugter, blødgør og plejer og samtidig blokerer solens skadelige UVA- og UVB-stråler.


560 balancing toner

Afbalancerende ansigtsvand, der plejer og stabiliserer hudens pH-balance. Frisker op, beroliger huden og genopretter fugtbalancen.


559 smoothing exfoliator 

En effektiv og samtidig skånsom eksfoliator, der hjælper huden med at fjerne døde hudceller og give plads til nye.


561 awakening eye cream

Fugtgivende øjencreme med et silkeblødt resultat og en ungdommelig fornemmelse.