Forever Living Products Scandinavia AB

Vi værner om vores Aloe vera

 

Plantagerne

Forever Living har solgt sin værdsatte Aloe vera siden 1978. Vi er certificeret af The International Aloe Science Council (IASC) for den høje kvalitet. Vi er verdens største avler af Aloe vera og på plantagerne passes vores 50 millioner Aloe vera-planter med en kærlig hånd.


Grundig håndtering

Aloe veraen bliver håndplukket, når den er helt moden, og vi bruger kun indergeléen, som stabiliseres i vores unikke patenterede proces. Både vores Aloe vera og slutproduktet gennemgår en mængde grundige kontroller langs produktionslinjen for at sikre et sikkert produkt med en høj kvalitet. Vores Aloe vera bruges dagligt af millionvis af tilfredse kunder over hele verden, både til udvortes og indvortes brug. Alle vores produkter følger alle love og regler for konsumentens sikkerhed. Sikre ingredienser

Vi på Forever følger kontinuerligt den seneste forskning og anbefalinger gældende samtlige ingredienser i vores produkter. Mængderne af indgående ingredienser i produkterne ligger altid under de godkendte og sikre mængder ifølge gældende lovkrav og anbefalinger. Alle ingredienser og deres anvendelse i vores produkter er godkendte i EU og Skandinavien og anses at være trygge for konsumenten. Vores juice produceres f.eks. i overensstemmelse med meget strikte kvalitetskrav og er lavet af selve inderfileten, ikke bladdelene. Forever er helt tryg med sin Aloe vera, som millionvis af mennesker drikker dagligt. 

Forever Livings produktudviklingsteam arbejder derudover hele tiden med at forbedre og opdatere vores produkter og tager altid hensyn til de seneste informationer og anbefalinger i forbindelse med nye produkter eller regelændringer. Det gør, at Forevers produkter er sikre for konsumenten. Vi anbefaler dog altid, at man rådfører sig med en legitimeret læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale for mere indgående information, inden man påbegynder et træningsprogram eller begynder med at bruge kosttilskud, hvis man aktuelt tager nogen form for medicin eller gennemgår medicinsk behandling for et eksisterende helseproblem.

Hvis der er mere, du vil vide om vores Aloe vera, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 

 

  


Forever Living Products Aloe Vera DK